13 Ağustos 2013 Salı

Beatdown Türkçe Dublaj izle - Film İzle


Beatdown Türkçe Dublaj izle - Film İzle




Filmin Adı: Beatdown Türkçe Dublaj izle

Türü: Aksiyon Filmleri , Al Pacino Filmleri , Gerilim Filmleri , Korku Filmleri , Macera Filmleri , Suç Filmleri , Yabancı Filmler

Özeti: Sokak dövüşlerinin kralı olarak bilinen bir isimdir Brandon. Son günlerde hayatında bazı olumsuzluklar oluşan ve tam da bu sırada abisinin de bir cinayete kurban gittiğini öğrenen Brandon için her şey artık kararmaya başlamış ve bunun üstüne gitmeye karar almıştır. Şehrin ileri gelen mafya patronları tarafından tehdit edilerek şehri terk etmesi istenilen Brandon'nun yapacak bir şeyi kalmamış gibidir. Bu sırada en büyük mafya patronunun parası çalınır ve bu olayda Brandon’dan şüphelenilir. Bu parayı ödemesi yoksa öldürüleceği söylenen Brandon tek şans olarak düzenlenen bir turnuvaya katılıp birinci olarak konulan ödülü almaktır.
Film izle ekibi iyi seyirler diler.

Beatdown Türkçe Dublaj izle filminin yayınlanma tarihi 2010' ve birçok full film izle kitlesi tarafından beğeni ile izlenmiştir. Türkiye ve Dünya sinemaseverleri tarafından IMDB puanlama sisteminden 4.3 puan alarak kalitesini tescillemiş bir filmdir. Filmin kadrosundaki bazı ünlü oyuncular ise Danny Trejo, Eric Balfour, Jeff Gibbs, Rudy Youngblood, Susie Abromeit şeklinde sıralanabilir. Son olarak filmin yönetmen koltuğunda ise ünlü yönetmen Mike Gunther'i görmekteyiz. Ek olarak filmin türü aksiyon, suç ve gerilim filmleri şeklinde belirlenmiştir.

Beatdown Türkçe Dublaj izle - FİLMİNİ GERÇEK SİTEDEN İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.


Etiketleri: Beatdown 720p izle , Beatdown tek parça izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder