19 Ağustos 2013 Pazartesi

Gizemli Nehir Türkçe Dublaj izle - Film İzle


Gizemli Nehir Türkçe Dublaj izle - Film İzle




Filmin Adı: Gizemli Nehir Türkçe Dublaj izle

Türü: Dram Filmleri , Gizem Filmleri , IMDB 7.0 Film , Suç Filmleri , Tim Robbins Filmleri , Yabancı Filmler

Özeti: 1965 Boston doğum yapmış Dennis Lehane, esrarengiz ve merkez seviyede gerilim içerir romanlarıyla güçlü bir 'yazar' kimliği oluşturdu.
Clint Eastwood'un yönetmenliğini yaptığı "Mystic River" isimli film, yazarın 'sinemaya uyarlanan ilk romanı' olma özelliğini taşıyor. 2007 yılında vizyona giren Ben Affleck'in yönetmenliğini yaptığı "Gone Baby Gone" da, yazarın "Kenzie-Gennaro Romanları" serisinden "Gone, Baby, Gone" isimli romanının sinemaya uyarlanmış hali.

2003 yılında vizyona giren "Mystic River", senarist Brian Helgeland ve Eastwood'un partner çalışması. Sean Penn, Kevin Bacon, Tim Robbins, Laurence Fishburne, Marcia Gay Harden, Laura Linney buna benzer güçlü oyuncu kadrosuna sahip olan film, Penn ve Robbins'e 2004 yılında Oscar Ödülü kazandırdı.

Ortalama 10 yaşlarında olan Jimmy, Sean ve Dave, aynı mahallede oturan üç yakın arkadaştır. Her çocuk buna benzer okul dışındaki zamanları mahalle sporlarıydı.

Caddede oynadıkları birgün, şuan için dökülmüş kıtır betona isimlerini yazarlar. O sırada yanlarında duran bir arabadan inen rozetli erkek ,üç çocuğa bağırır ve içlerinden Dave'i alıp götürür. 4 gün alıkonulan Dave, geri döndüğünde bambaşka biri olmuştur ve o günden hemen sonra Jimmy ve Sean'la arkadaşlığını keser.
Yaptıkları 'taşkınlık', Jimmy ve Sean'i kısa süre utandırırken, Dave'in yaşamı boyunca utanmasına neden olur.

Aradan 25 yıl geçer ve üç arkadaşın yolları, Jimmy'nin kızı Katie'nin öldürülmesiyle kesişir. Sevinçli bir yaşamı olan Katie, erkek arkadaşı Brendan ile planladığı Vegas kaçamağı öncesi iki arkadaşıyla bara gider. Bar çıkışı öldürülür.

Saldırıya uğradığı anlaşılan Katie'nin dosyasını zabıta olan Sean incelemeye başlar. Şaşırtıcı veriler toplayan Sean'ın araştırması, o mahalle dışına çıkmayacaktır.

Film izle ekibi iyi seyirler diler.

Gizemli Nehir Türkçe Dublaj izle filminin yayınlanma tarihi 2003' ve birçok full film izle kitlesi tarafından beğeni ile izlenmiştir. Türkiye ve Dünya sinemaseverleri tarafından IMDB puanlama sisteminden 8.0 puan alarak kalitesini tescillemiş bir filmdir. Filmin kadrosundaki bazı ünlü oyuncular ise Tim Robbins , Sean Penn , Laurence Fishburne , Kevin Bacon , Emmy Rossum şeklinde sıralanabilir. Son olarak filmin yönetmen koltuğunda ise ünlü yönetmen Clint Eastwood'i görmekteyiz. Ek olarak filmin türü suç, dram, gizem ve gerilim filmleri şeklinde belirlenmiştir.

Gizemli Nehir Türkçe Dublaj izle - FİLMİNİ GERÇEK SİTEDEN İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.


Etiketleri: Gizemli Nehir 720p izle , Gizemli Nehir tek parça izle , Mystic River izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder