15 Ağustos 2013 Perşembe

Hayat Treni Türkçe Altyazılı izle - Film İzle


Hayat Treni Türkçe Altyazılı izle - Film İzle




Filmin Adı: Hayat Treni Türkçe Altyazılı izle

Türü: Dram Filmleri , IMDB 7.0 Film , Komedi Filmleri , Savaş Filmleri , Yabancı Filmler

Özeti: 98 yapımı bu filmde savaşın hem dramatik yönü hem de komedi dolu yönleri bizlere aktarılmış ve değişik duyguları bir arada barındırmamızı sağlayan ender filmlerden biri olmuş bir yapıt. 1941 yılının karanlık bir gecesinde köyün delisi, Shlomo, yeri yerinden oynatacak bir haberle köye gelir. Bütün komşu köylerdeki Yahudiler Almanlar açısından öldürülmüşlerdir. Kalanların ise akıbetleri belli değildir. Şimdi ise sıra yaşadıkları köydedir.

Aynı gece Rabbi'nin liderliğinde bir araya gelen bilgili kişiler, köy halkını kurtaracak en iyi yöntemi bulmak için düşünmeye başlarlar. Tekrardan en iyi fikir Shlomo'dan gelir. Nazi'leri kandıracak bir tren kuracaklar, bir bölümü trendeki Nazi subaylarını oynarken bir bölümü da sürülen Yahudi'leri canlandıracaklardır, hatta trenin makinistleri bile köylüler olacaktır .
Full HD Film izle ekibi iyi seyirler diler.

Hayat Treni Türkçe Altyazılı izle filminin yayınlanma tarihi 1998' ve birçok full film izle kitlesi tarafından beğeni ile izlenmiştir. Türkiye ve Dünya sinemaseverleri tarafından IMDB puanlama sisteminden 7.5 puan alarak kalitesini tescillemiş bir filmdir. Filmin kadrosundaki bazı ünlü oyuncular ise Lionel Abelanski, Rufus, Clément Harari şeklinde sıralanabilir. Son olarak filmin yönetmen koltuğunda ise ünlü yönetmen Radu Mihaileanu'i görmekteyiz. Ek olarak filmin türü dram, savaş ve komedi filmleri şeklinde belirlenmiştir.

Hayat Treni Türkçe Altyazılı izle - FİLMİNİ GERÇEK SİTEDEN İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.


Etiketleri: Hayat Treni 720p izle , Hayat Treni tek parça izle , Train de vie izle , Train of Life izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder